Servicii

Servicii

Doriti sa construiti?

Un laborator medical modern? Un sediu de firma? Reabilitarea unei aripi a unui spital? O parcare subterana? Modernizarea unei cladiri din patrimoniul cultural? Noi le-am realizat pe toate cu succes. La timp, in buget si fara surprize.

Servicii oferite clientilor

Constructii civile, industriale, social-culturale

De la spitale, laboratoare medicale moderne si pâna la sedii de firma, avem in spate experienta necesara, precum si personalul si tehnologia care sa va ajute sa va indepliniti obiectivele.

Locuinte colective si individuale

Executam cu succes lucrari de construire a locuintelor colective (blocuri) sau individuale (case sau ansambluri de locuinte). Echipele noastre de profesionisti sunt flexibile, creative si se adapteaza la natura locului demunca si la nevoile beneficiarului.

Dezvoltari si modernizari de drumuri, strazi, platforme

Suntem familiarizati cu provocarea de a construi la calitate inalta, concentrându-ne pe asigurarea programului si bugetului fiecarei sarcini.

Restaurare si consolidare monumente istorice

Gestionam toate aspectele procesului de constructie, astfel incât beneficiarii sa isi poata continua programul cu deranj minim.

Instalatii termice, sanitare, apa-canal, de ventilatie, de aer conditionat

Oferim servicii de calitate din partea instalatorilor autorizati ANRE, garantând atât manopera cât si produsele folosite pentru lucrari.

Instalatii electrice, bransamente, tablouri de automatizare

Orice tine de monatarea instalatiilor electrice intra in aria de activitate a echipei noastre de electricieni profesionisti.

Sisteme si instalatii de limitare si stingere incendii

Care este secretul unui proiect de constructii de succes?

Managementul de proiect. Garantarea succesului inseamna planificarea corecta, respectarea planului si a specificatiilor, coordonarea subcontractorilor si rezolvarea tuturor problemelor de pe parcurs.

Management de proiect

Echipa noastra de manageri de proiect asigura pentru fiecare lucrare contractata un management performant, coordonarea eficienta a resurselor dar si a echipei de proiect. Scopul final este de a asigura indeplinirea tuturor sarcinilor si finalizarea proiectului respectand termenele si bugetele alocate. Prioritatile managerilor sunt atat viziunea de ansamblu a proiectului, cat si analiza problemelor in detaliu. Astfel fiecare beneficiar se poate asigura ca proiectul sau este atent supervizat de la faza de concept pana la predare.

Montare macarale

Societatea este autorizata de ISCIR INSPECT pentru servicii de proiectare, supraveghere si verificare tehnica macarale. Servicii in domeniul macaralelor turn:

  • Inchirierea macaralelor turn, montarea-demontarea macaralelor turn
  • Intretinere si verificari periodice pentru macarale conf. PT R1-2010 ISCIR: macarale turn, automacarale, macarale portal, etc
  • Import acesorii pentru macarale: bene beton, furci paleti, telecomenzi radio si prin cablu, clesti si dispozitive de ridicat si manipulat
  • Execuţie proiecte de montare a macaralelor
  • Executie documentatie montaj conform ISCIR, pentru instalatii de ridicat, conform PR R1/2010 si PR R3/2010
  • Servicii de supraveghere si verificare tehnica “RSVTI”, pentru instalatii de ridicat
  • Autorizarea periodica a macaragiilor
  • Autorizarea periodica a legatorilor de sarcina