Filiala Germania

sucursala

Din anul 2000 avem deschisa o filiala neindependenta la Dusseldorf, in Germania, prin care executam in subantrepriza lucrari de structura la constructii civile si industriale. Am reusit sa ne impunem pe piata constructiilor civile din Germania, devenind un partener solid pentru antreprenorii cu care colaboram de mai multi ani. Datorita experientei comune si ideilor inovatoare, suntem capabili sa gasim pentru clientii nostri cele mai bune solutii strategice si economice. Un colectiv redus, dar cu inalta pregatire profesionala, reuseste sa gestioneze lucrarile de pe toate santierele deschise in Germania.
Standardele noastre de calitate corespund exigentelor pietei germane, astfel incât portofoliul de lucrari externe se imbogateste continuu. Cartea noastra de vizita o reprezinta lucrarile deja ridicate si cei 16 ani de experienta pe o piata cu o concurenta deosebita.

Adresa firmei: In der Donk 8a/264, 40599 Dusseldorf
Numere de telefon: +49 2111799950
Numar de fax: +49 2117406123
E-mail: gecod@t-online.de

Proiecte in curs

Proiecte finalizate


ECHIPA 

 

Un colectiv redus, dar cu inalta pregatire profesionala, perfect capabil sa gestioneze lucrarile de pe toate santierele deschise in Germania.

Valcauan Valentin - procurist, director filiala
Stanciu Marius Cosmin - procurist, personal
Fuchs Ulrike - secretariat
Fiest Iuliana - contabilitate
Stanciu Nicoleta Mirela - salarizare