Prezentare

Prezentare

General Construct este o societate de constructii cu sediul central in Suceava, Romania, structurata pe activitati de constructii si instalatii in constructii. A fost infiintata in 1994 avand ca obiect de activitate prestarea de servicii in constructii. Activitatea in primii ani a fost relativ minora, bazata pe activitatati cum ar fi: preparare betoane, transport tehnologic, executie prefabricate. incepand cu 1997 s-a diversificat portofoliul de servicii cu transport agregate, terasamente, preparare si transport betoane, executie prefabricate, instalatii termice, electrice, de gaze, sanitare, instalatii de ridicat, curenti slabi si lucrari speciale cum ar fi termo si hidroizolatii, decupari betoane cu scule diamantate si confectii metalice. Din 1998 au fost incepute si activitati de prestatii pentru terti si au aparut si primele contracte unde antreprenor general era General Construct.

Pe masura ce societatea a evoluat, a devenit vizibila si in clasamentele de specialitate astfel ca in catalogul IBC Focus din 2015 se afla pe locul 14 in topul national. Cu toate ca nu a functionat niciodata cu gandul la topuri si clasamente, nu se poate spune ca aceasta clasare nu onoreaza ba chiar mobilizeaza intreg colectivul, care continua sa creada ca adevarata performanta este faptul ca are un loc bine definit pe piata, are multi beneficiari cu care a executat doua sau mai multe investitii, iar firma este perceputa ca fiind profesionista si serioasa.

Societatea dispune de specialisti cu o indelungata experienta atestata in anii de activitate, cu care poate aborda activitati de constructii si executie pentru instalatii electrice, termice, sanitare, ventilatii si gaze naturale, in limita autorizatiilor de care dispune. Obiectivul principal este satisfacerea cerintelor si asteptarilor clientilor actuali si potentiali si mentinerea ca un jucator important pe piata constructiilor.
Pentru ducerea la indeplinire a obiectivelor propuse, de baza sunt urmatoarele valori:

  • profesionalism si respect pentru termenele limita
  • un raport excelent pret/calitate
  • suport oferit clientului pe tot parcursul lucrarii si dupa terminarea ei

Contactati-ne si va veti convinge!

 

DESCARCARE REVISTA PREZENTARE ANUALA

Faceti click pe imagine pentru a descarca revista revista de prezentare a firmei in format pdf.